Proef De Heerlijkheid

Doel van deze pagina is het onderzoeken van de mogelijkheden van het programma, waarmee Paula De Heerlijkheid maakt, om uitvoer te maken voor de website.
Hieronder staat een aantal van die mogelijkheden.

Hiermee kun je de pagina bekijken op Lucid Press, aangemaakt met de optie Publish to the Web (vanuit het Lucid Press programma).

Hieronder zie je de “Embed on a website” optie (vanuit het Lucid Press programma) :

De viewer is nog een beta-versie vanuit Lucid Press. Met de opties onderin kun je o.a. het beeld vergroten. Click daarvoor op het boekje-icoon.

Nu met aangepaste breedte:


Hieronder zie je de “Embed in an email” optie (vanuit het Lucid Press programma – custom grootte)

View in Browser

Hieronder zie je de “Embed in an email” optie (vanuit het Lucid Press programma – small grootte)

View in Browser

Hieronder zie je de “Embed in an email” optie (vanuit het Lucid Press programma – large grootte)

View in BrowserHieronder zie je de “Embed in an email” optie (vanuit het Lucid Press programma), voor het gehele nummer van De Heerlijkheid:

View in Browser

De bovenstaande optie werken vanuit de site van het dtp programma Lucid Press. Die zijn voor een tijdelijke opslag prima, maar daar wil je niet afhankelijk van zijn. Daarom hieronder de pdf, direct op de eigen site, en straks op de beeldbank (net als alle andere voorgaande edities, maar dat kan nog even geduld vragen)
Hier getoond door zonder speciale pdfviewer (die gaven namelijk een foutmelding)

Eerst de standaard uitvoer van Lucid Press – 11Mb – Het gaat om de kwaliteit en de laadtijd. De viewer doet er voor nu niet toe. Kijk bijvoorbeeld naar pagina 3, het schilderij van Jan Hohmann

Hieronder de druk-versie (71Mb)