Ook 30 jaar later

De laatste weken krijgen zoveel vragen een antwoord. Nu ook met Denijs Cornelis Meeren, mijn oudst bekende voorvader. Zit daar al zeker 30 jaar op een punt van niet verder komen, terug in de tijd, bedoel ik dan.
Vind ik op Geneanet op de site van Peter Diepstraten de aansluiting met een ouder deel dat hij uitgezocht heeft. Bij Peter heeft de zoon Cornelis Denijs Cornelis geen kinderen. Bij mij zijn dat Peeter en Martijntken. Peeter is mijn rechtstreekse voorvader.
Peter heeft de referenties naar de akten, vooral Schepenbank Ginneken en Bavel, er bij gezet. Daarmee kan ik ze ook gaan bekijken, en als het voldoende bewijs is, zal ik ze toevoegen. Met dank voor zijn vele uitzoekwerk.
Gaan bekijken, betekent naar het archief gaan, want deze akten staan niet online.

Meren Stamboom overzicht P. Diepstraten – Geneanet – 28-02-2022

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *